„29” – Noul album BOLDAN este acum disponibil

“29” este un cadou pentru fani la început de an precum și un cadou pe care Dan Boldea,  cunoscut și sub numele de scenă BOLDAN, și l-a făcut lui, urmând a fi lansat chiar de ziua lui, pe 29 ianuarie. Noul album lansat de BOLDAN pe YouTube, iTunes, Amazon și Spotify include 11 piese noi printre care “O zi” sau “Cine?” în colaborare cu Walif Issa.

“Albumul acesta este albumul cu numărul cinci din cariera mea muzicală, este un album dedicat oamenilor din România, prietenilor mei și mie. Am făcut aceste piese ca să mă pot bucura de ele, ca cei care ma ascultă și iubesc muzica românească să mă poată asculta în limba mea. Am scris cu mare drag și inspirație la acest album împreună cu buni prieteni-compozitori, printre care Loran Betty, alături de care am și lansat penultimul meu album Gibberish, dar și alături de Walif Issa cu care am și cântat melodia Cine?. Tot acest proces de creație a contribuit la un BOLDAN mai sincer, mai atent și mai fun.” – spune BOLDAN.

“O zi” – primul single de pe albumul artistului a ajuns pe locul 1 în prima zi de la lansare în topul Top 200 R&B pe iTunes și a ocupat poziții bune în mai multe topuri din țară și din afară. Albumul este disponibil pe iTunes.

Pe lângă acest album, BOLDAN a participat la emisiunea Chefi la cuțite, unde a trecut mai departe cu trei cuțite, a filmat un film românesc și a început repetițiile la teatru, unde așteaptă cu nerăbdare să urce pe scenă, să joace pentru publicul său.

Sursă: TRĂIEȘTEMUZICA.RO

Ascultă aici melodia CINE?:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.