BOLDAN x Betty – FOOL (O melodie despre dragoste, dorințe și trădare) | Ascultă aici AUDIO

Boldan a lansat anul trecut al patrulea album din cariera sa – „Limits”, dar și câteva single-uri printre care melodia „Atencion” în colaborare cu Silvia Baciu din trupa Hayex Fusion, care a ajuns coloana sonoră a filmului  „Toni și Pritenii Săi” în regia lui Ion Indolean, film în care solistul joacă și ca actor.

Acum artistul revine cu primul single – Fool, de pe noul său album – Gibberish, în colaborare cu Loran Betty, solistă vocală și regizor cu care artistul a colaborat și pentru câteva proiecte la teatru dar alături de care a scris și tot acest album care se înscrie în zona Smooth R&B – Pop.

Melodia Fool este una cu adevărat apropiată de sufletul meu pentru că am scris-o împreună cu un om drag mie, Betty. Noi avem un stil nebun de a scrie muzică, pe lângă ceea ce facem la teatru, ne place să ne întâlnim și să facem linii melodice peste care apoi ne apucăm să fredonăm în limbi inventate de noi pe loc, versuri, la care mai apoi le dăm sens într-o limbă pe care o alegem noi. Tocmai din acest motiv am ales să numim albumul Gibberish. Această melodie a fost compusă împreună cu Pierpaolo de la Cleveland Music din Roma, alături de care am făcut partea de instrumental. – A declarat Boldan

Această melodie este una care îi deschide artistului drumul spre un nou stil muzical și care cu siguranță transmite o emoție pură prin prisma poveștii. Compoziția ne vorbește despre o dragoste care își găsește coordonatele în suferință și incertitudine, despre doi oameni care doresc să își împlinească iubirea, însă drumul este unul plin de obstacole și curbe care nu îi lasă să ajungă la o concretizare a iubirii lor. Chiar dacă are o durată de trei minute, ne face să călătorim spre o lume în care suferință și dezamăgirea triumfă.

Videoclipul acestei melodii, care va fi lansat curând, a fost filmat și regizat de Andra Salaoru, regizor și fotograf premiat de Festivalul Internațional de Film Transilvania, iar echipa de beauty a artiștilor a fost formată din Răcean Cristina (make-up) și Cătălin Honorius (hair).

 

Ascultă melodia aici:

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.