Fostul Tău. “…cred că fiecare artist trebuie să încerce tot ce îi trece prin minte, tot ce crede el că îl caracterizează.”

Boldan își începe anul cu un single făcut în colaborare cu TheNoiseProd. din Italia.

“Am scris această melodie în drum spre unul din concertele mele, vara trecută. Mi-au trecut prin cap fostele mele relații și faptul că de fiecare dată persoanele cu care am avut ceva se întorceau înapoi la mine, după o perioadă. Chiar dacă eram deja înlocuit. Mi se părea foarte funny, așa că am zis să îmi pun ideeile astea într-o melodie. Am primit tot felul de critici de la oamenii de muzică, pe genul: Ce versuri ai?! Astea sunt versuri? sau Nu te apuca și tu de rapp, te rugăm!. Însă nu le-am ascultat, cred că fiecare artist trebuie să încerce tot ce îi trece prin minte, tot ce crede el că îl caracterizează în momentul acesta din viața lui. La un moment dat o să mă așez la casa mea, gen. Și o să îmi găsesc propriul stil muzical, însă acum am dorința asta de a experimenta tot.”

– Boldan

Artistul ne-a mai declarat că acestă melodie nu face parte din următorul său album, nici măcar nu era prevăzută pentru a fi lansată, așa încât în curând vom asculta și primul său single de pe următorul său album. Până atunci, vă invit să ascultați melodia mai jos:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.