Interviu Boldan: “…sunt Boldan. Îmi pare bine.”

 

V: Cu ce piesă ești acum în promovare și ce mai pregătești pentru fani? La ce să ne așteptăm nou de la tine?

Boldan: Ei bine, pot spune că după o foarte lungă perioadă de timp, mi-am găsit identitatea artistică. Așa încât, de acum am început să lucrez la noul meu album care va fi lansat anul viitor și în curând voi lansa prima piesă de pe acest album. Vă vorbeam despre această indentitate artistică, adică mi-am găsit sfera muzicală în care mă simt cel mai confortabil și în același timp modul cu care abordez acum muzica este unul diferit. Acest album va fi unul scris în întregime de mine, compus împreună cu mai mulți compozitori, dar un album care mă caracterizează ca artist.

V: Ești unul dintre artiștii noi din România, chiar dacă ești în lumea muzicii de mai bine de zece ani, și aș fi curioasă cât costă ca cineva să te aibe la evenimentul său?

Boldan: Ei bine, prețul diferă în funcție de eveniment și în funcție de perioada anului, sunt niște detalii pe care prefer să nu le dau, deoarece aceste detalii sunt stabilite în principiu de către managerul meu.

V: Cum arată agenda ta de anul viitor?

Boldan: Pentru anul viitor am multe planuri printre care lansarea acestei piese de pe noul album iar la finalul anului lansarea întregului album. În același timp pregătesc un spectacol de teatru, dar și aparițiile mele pentru niște emisiuni TV. Construiesc și un nou concept de show cu care mă voi prezenta în fața fanilor mei, începând cu primăvara anului ce vine.

V: Care crezi că este atuul tău?

Boldan: Cred că, pe lângă nebunie, este naturalețea. Dar și seriozitatea cu care abordez muzica în momentul de față. Am trecut printr-o perioadă de mai bine de șapte ani în care am încercat să-mi găsesc această identitate artistică, am experimentat o grămadă de genuri muzicale și am încercat să mă caut pe mine. Acum am reușit, sunt Boldan. Îmi pare bine. Așa că de acum o să privesc totul din altă perspectivă, deoarece cariera asta este exact ceea ce mi-am dorit.

 

Fracțiune dintr-un interviu acordat de Boldan.

One Comment Add yours

  1. Adela says:

    Bravo Boldan. 😊

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.