Boldan: „Trebuie să înnebunești lumea cu muzica ta”

Boldan sau Danny D așa cum îl mai știe lumea, este un tânar clujean care promite că va avea multe de spus în industria muzicală românească. Boldan are 20 ani, locuiește în Cluj și este student în primul an la Teatru. „Lângă tine” este piesa care l-a scos din umbră și a adunat pe YouTube aproape jumătate de milion de vizualizări. Pe Boldan îl mai știm și din aparițiile în câteva episoade din celebrul serial „Pariu cu Viața„. În cele ce urmează vom afla detalii din cariera lui și cu ce are el de gând să ne surprindă în viitor. ENJOY!

Reporter: Salut Boldan! Spune-ne despre ultima piesă „Love U„ , cum ai ajuns la colaborarea cu Spence Mills?

Boldan: Salutare, ultima piesă, care este de altfel una dintre preferatele mele a fost scrisă în vara acestui an și inspirată din niște evenimente din viata mea privată. În legătură cu Spence, pot spune că l-am descoperit pe YouTube acum un an și mi-a plăcut mult cum lucrează, așa încât am decis să lucrăm împreună.

Reporter: Când ai luat contact serios cu muzica?

Boldan: Pot spune că primul meu contact serios cu muzica, exceptând începuturile fragile de pe la 7 ani, a fost atunci când am urcat pe scenă cu propriile mele melodii, atunci am simțit cum sute de oameni îmi fredonau piesele și pot spune că acesta a fost primul meu contact „violent” și extrem de plăcut cu muzica.

Reporter: Știm că îți place și actoria. Vrei să faci o carieră și din asta?

Boldan: Desigur, e a doua mea mare pasiune! Am absolvit liceul de actorie iar acum sunt student la Teatrologie iar în paralel voi începe si actoria. La carieră încă nu m-am gândit mult prea serios, însă e o poartă deschisă.

Reporter: Ce crezi că îi trebuie unui artist începător să fie în topuri?

Boldan: În primul rând multă răbdare, căci asta vine cu timpul. Trebuie să înnebunești lumea cu muzica ta, să îi faci să nu te mai poata asculta. Haha, sper că nu mă înțelegeți greșit, însă trebuie să fii insistent și consecvent în industria asta căci dacă nu mereu va fi cineva pregătit să îți fure ștacheta. Din propria experiență pot spune că nu e tocmai ușor, e o muncă titanică însă daca vrei asta o poți face. Piesele mele au ajuns în topuri în alte țări iar vânzările de pe iTunes au fost în procent de 90% în USA. Așadar mă mulțumesc cu asta în acest moment și mă bucur la 19 ani de succesul adolescenței, iar pe viitor o să încerc să cuceresc piața muzicală, acesta e doar începutul.

Reporter: X Factor sau Vocea Romaniei, cum sună pentru tine? Te-ai gândit să încerci?

Boldan: Sună bine, dar sincer mi-ar plăcea mai mult în juriu decât pe scenă. Însă rămane de văzut.

Reporter: Te vezi în viitor participând la un concurs precum Eurovisionul?

Boldan: Da, mi-ar plăcea să reprezint Romania în concursurile de genul.

Reporter: Cu cine ți-ai dori să ai o colaborare muzicală în viitor?

Boldan: Sincer, cu Rihanna, însă această țintă e puțin cam sus și mai am de așteptat, însă dacă vorbim de un viitor apropiat pot spune Delia pentru simplul motiv ca e vărsător precum sunt și eu iar nebunia ar fi la ea acasă.

Reporter: Dintre piesele lansate de tine care poți să spui că e piesa în care te regăsești?

Boldan: Sunt trei piese care le-am scris eu în totalitate și îmi plac la nebunie, una dintre ele e  „Love U”. „Lângă Tine”  fiind piesa care m-a lansat și datorită ei am ajuns la TV, iar pe de altă parte „China Town” care e o capodoperă din punctul meu de vedere, fiind inspirată și din muzica tradițională chineză.

Reporter: Cum a fost să filmezi clipul piesei „Dubai„ tocmai în Emiratele Arabe?

Boldan: A fost distractiv, m-am distrat copios. Am avut o experiență unică și extrem de frumoasă, locurile din UAE sunt fascinante dacă știi cum să te bucuri de ele. Mi-a plăcut extrem de mult și mă bucur că am reușit să fac dintr-o vacanță și un lucru care o să rămână în timp, adică această melodie fiind pentru mine ca o filă din jurnalul meu de călătorie.

Reporter: Te-ai așteptat la așa success pentru piesa „Lângă Tine„?

Boldan: Nu, chiar nu. Aveam doar 15 ani când am lansat această piesă, iar pe atunci aveam prima dezamăgire în dragoste și așa am reușit să scriu această piesă. În acea perioadă am avut și primele experiențe cu TV-ul, lucrând pentru prima dată cu un regizor la telenovela „Pariu cu Viața” iar asta m-a impulsionat să investesc în cariera mea, iar asa am ajuns sa lansez și „Lângă tine”. În câteva zile am fost plăcut surprins să văd cum cresc vizualizările iar mai mult decât atat, lumea la concerte.

Reporter: Care sunt pasiunile lui Boldan de care nu știe lumea?

Boldan: Mancarea, auch! Ador să gust din toate câte puțin.

Călătoriile. Îmi doresc să văd fiecare continent în viața asta, în special Australia.

Rihanna, fiind sursa mea de inspirație.

Reporter: Ce urmează să vedem de la tine în viitorul apropiat?

Boldan: Probabil nimic din ce îmi doresc eu să vedeși acum. Dacă ar fi după mine aș lansa albumul „Intercourse” în versiunea palpabilă, însă mai trebuie să așteptați până atunci, e cale lungă și încă lucrez de zor. Având în vedere că în momentul de față stau cam prost cu timpul, nu pot să mă pronunț, însă cu siguranță o să vedeți un nou clip, pe care cred că îl voi filma în Paris.

Reporter: Cum este Boldan în 3 cuvinte?

Boldan: Energic, iubitor și efervescent.

Interviu preluat de pe – https://calinpress.wordpress.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.